Archonia - Your Pop Culture store

Winactie: The Wind Rises

Op 1 mei gaat The Wind Rises, de allerlaatste animatiefilm van animegrootheid Hayao Miyazaki, in première. Jij maakt echter kans om bij de voorpremière te zijn op 27 april! Kijk verder om te zien hoe je meedoet.

Bij Archonia maak je kans op een van de 20×2 tickets voor de voorpremière van The Wind Rises. Wil je echter zeker zijn van een plek tijdens de voorpremière, koop dan nu je ticket bij bioscoop ’t Hoogt in Utrecht.

Hoe doe je mee?
Om mee te doen doe je het volgende: Share het bericht op Facebook en Tag je vriend of vriendin die jij wil meenemen naar de première.

Je kan ook meespelen op Twitter:  Deel de foto onder #WindrisesNL, en maak kans op kaarten voor de première.

**Extra prijzen
**Naast de tickets geven we ook een aantal andere prijzen weg! Let op: de helft verloten we onder winnaars van de tickets voor de voorpremière, de andere helft verloten we onder deelnemers die geen tickets winnen voor The Wind Rises. Dus: doe mee en misschien win jij een van deze fantastische prijzen!

1 x Art of The Wind Rises Illustration Book Hard Cover
2 x Kiki’s Delivery Service DVD UK
1 x My Neighbour Totoro Backpack Clip Plush – Blue
1 x My Neighbour Totoro Plush – Cat Bus
1 x My Neighbour Totoro DVD UK
1 x Ponyo DVD UK
1 x Spirited Away DVD UK

UPDATE: DE WIN-ACTIE IS AFGELOPEN! ALLE WINNAARS HEBBEN EEN BERICHT GEHAD. KIJK OP FACEBOOK (CHECK OOK JE ‘OTHER FOLDER’ VOOR EEN BERICHT) EN TWITTER OM TE ZIEN OF JIJ GEWONNEN HEBT!

Author image
About archonianv