Archonia - Your Pop Culture store

Winactie Interstellar Archonia feat. Pathé ArenA

Interstellar draait officieel vanaf 6 november in de bioscopen in Nederland, maar jij maakt kans op exclusieve tickets voor de nachtvoorstelling op 5 november om 0:00 uur! Kijk hier hoe je meedoet.

In samenwerking met Pathé ArenA geeft Archonia de mogelijkheid om 2 x 2 kaarten te verloten plus officiële filmposters.

Meedoen is simpel: Deel (Share) het bericht op Facebook en Tag de vriend of vriendin die jij wilt meenemen naar de nachtvoorstelling. Meedoen op Twitter kan ook: Retweet onze Tweet en Mention de vriend of vriendin die je wilt meenemen.

Interstellar

Interstellar is het nieuwe Sci-Fi spektakel van regisseur Christopher Nolan. In de film ontdekken geleerden een wormgat waardoor in theorie enorme afstanden in het heelal in zeer korte tijd afgelegd kunnen worden. Het probleem is dat niemand zeker weet of dit ook daadwerkelijk kan.

Een geweduwde ingenieur genaamd Cooper (Matthew McConaughey) moet de moeilijke keuze maken om mee te doen aan deze missie. Hiervoor moet hij zijn kinderen achter laten om op zoek te gaan naar een nieuwe bewoonbare planeet via dit wormgat omdat de aarde ecologisch verwoest is. Kan hij de mensheid redden en zal hij ooit zijn kinderen weer terug zien?

Author image
About archonianv