Archonia - Your Pop Culture store

Win Tickets for the Avengers Fan Night on April 22nd!

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de Avengers Fan Night, die Archonia organiseert samen met Euroscoop en Brainfreeze!

Je kan in tickets bestellen voor de Euroscoop in Genk of de Siniscoop in St-Niklaas, waar je terecht kan vanaf 17.30. Wij zullen er staan met een verkoopsstandje gevuld met de nieuwste en coolste Avengers merchandise. Om 18.30 starten we met de eerste Avengers Film, daarna kan je meedoen met onze exclusieve Avengers Fan Quiz, en tenslotte laten we Avengers: Age of Ultron op jullie los! Als toemaatje krijg je nog een Avengers goodiebag mee naar huis!

We hebben ook een gratis duoticket te verloten voor elke locatie! Schrijf hieronder in de comments jouw mening over de stelling: De Hulk is de coolste van alle Avengers, en vergeet niet te vermelden naar welke locatie je wil gaan!

Tenslotte hebben we nog een paar gratis tickets te verdelen voor cosplayers, dus als je kans wil maken, stuur dan een foto van je cosplay naar win@archonia.com, wij nemen dan terug contact met je op.

Kan je niet wachten, en wil je NU, NU, NUUU meer info en achtergrond over de film, wel, de dames en heren van Brainfreeze hebben een ultieme gids tot Age of Ultron gemaakt. En anders, hier is de trailer!

Tot op woensdag 22 april!

-Het Archonia Team

Author image
About archonianv